V sobotu 21.5.2011 se konala v Rokytnici nad Jizerou soutěžní hra Plamen (jarní kolo). Zúčastnilo se i naše družstvo mladších ve složení: Eliška Hamáčková, Petra Bachtíková, Valerie Jiroutová, Barbora Vanclová, Renata Trejbalová, Barbora Pušová, Matěj Kolář, Lukáš Link, Josef Vancl, Filip Ulman a Denis Šabata. Děti skončily na 6. místě z 18.

Do Rokytnice jsme se vydali Transportérem (řidič - Lukáš Kalenský) a dále s námi jeli Kolářovi a Vanclovi - děkujeme. Naše družstvo s číslem 2  šlo po nástupu plnit zadané disciplíny. Nejprve jsme odběhli požární útok  s časem 34:72. Dále následovala štafeta dvojic, kde jsme se pozdravili s našim rozhodčím (Jan Kolář - časoměřič). I tato štafeta se našim hasičům velice povedla. Před svačinou jsme ještě  zvládli štafetu CTIF a pak již následovala poslední disciplína štafeta 4x60.  Přestože byl terén opravdu náročný (štěrk a kamení), děti závodily jako o život a vybojovaly pro Studenec krásné 6. místo z 18 družstev mladší kategorie. Jen připomínám, že na podzimním kole jsme obsadili 2. místo.

Počasí se vydařilo. Celý den svítilo sluníčko. Po obědě jsme již čekali až dosoutěží ostatní družstva. Čekali jsme dlouho ale dočkali jsem se. Každý dostal za svůj výkon na památku  skleničku s nápisem OKRESNÍ SOUTĚŽ PLAMEN 2011 a na hasičskou nástěnku nám přibyl další diplom. Jak už to tak bývá i na hasičské soutěži se stane nějaká lapálie. Jedno družstvo starších podalo protest, že dráha požárního útoku byla zkrácena. Protest byl schválen a starší kategorii se požární útok nepočítal. Podrobné výsledky naleznete na www. oshsemily.cz  a zde:

Výsledky-Rokytnice-21-5-2011

Tento rok byl pro nás významný také tím, že jsme na soutěžní hru PLAMEN byli opravdu řádně připraveni. Na jaře tohoto roku dobrovolní hasiči  dětem vyrobili hasičské překážky a tak jsme trénovali na louce za hasičárnou každé pondělí. Doufám že svým výkonem děti hasičům řádně poděkovali.

Vedoucí: Mirka Vanclová a Veronika Vanclová