Nakonec vše dobře dopadlo a okresní kolo hry Plamen - ZHV (závod hasičské všestrannosti) se tento rok konalo. Před závodem v pátek jsme se všichni otestovali antigenními testy, a protože jsme byli všichni negativní v sobotu 16.10.2021 jsme mohli vyrazit na soutěž do Vysokého nad Jizerou.

Za Studenec jely 2 hlídky mladší kategorie a 1 hlídka starší kategorie. Tento rok byl závod zvláštní i v tom, že hlídky přijely na start v předem určený čas. Vedoucí družstva byl zodpovědný za dodržení všech vládních protiepidemických opatření a družstva se nesměla potkávat. Proto nám s převozem dětí pomohli rodiče a ihned po závodě závodníci odjeli domů. Jiné to bylo u rozhodčích, kteří na závod přijeli už v 8:00 a čekali na závodníky. Začátek soutěže byl v 9:00. Za Studenec na stanovišti Požární ochrana byla rozhodčí Miroslava Vanclová a zapisovatelky Vladimíra Bulušková a Barbora Vanclová.

Naše hlídky přijely závodit kolem 12:00. V mladší kategorii skončila naše družstva takto: Studenec A obsadil 13. místo z 24 družstev (Tereza Vanclová, Adéla Esenderová, Antonín Trejbal, Liliana Weissová a Jan Šulc) a Studenec B 17. místo (Natálka Plůchová, Petr Plůcha, Tereza Skleničková, Matěj Jemelka a Klára Jakoubková). Mladí hasiči ve starší kategorii skončili na krásném 13. místě z 43 družstev (Zuzana Tomášová, Jolana Kolářová, Natálie Háková, Táňa Hamáčková a Vanessa Mencová). Všem moc gratulujeme za krásné výkony. Mladí hasiči za svůj výkon obdrželi diplom a medaili.

Mirka Vanclová