Soutěž Plamen v Košťálově se konala v sobotu 21.5.2020 a letos tato soutěž oslavila 50 let od svého vzniku. Po slavnostním zahájení jsme se pustili do soutěžení. Začali jsme štafetou dvojic, pak přešli na štafetu CTIF, stihli štafetu 4x60 a zbýval nám už jen požární útok. Díky tomu, že byli dvě kádě a útoky byly rozděleny na mladší a starší, jsme stihli útok ještě před obědem. Něco trochu málo na zlepšení máme, ale vzhledem k tomu, že někteří soutěžili poprvé, jsme všechny disciplíny dokončili. Po skončení soutěže a sečtení bodů jsme se ve výsledkové listině umístili na krásném 12. místě z 16 družstev.

Letos byl oběd dle vlastního výběru, takže si většina pochutnala na hranolkách. Pak už nás čekalo jen dlouhé čekání na vyhlášení. Soptíci si domů odnesli diplom a každý dřevěnou medaili.

Za Studenec jelo jedno družstvo mladší kategorie a 12. místo vybojovali: Adéla Esenderová, Ondřej Křížek, Aneta Ulrychová, Tereza Vanclová, Jan Šulc, Karolína Háková, Tereza Skleničková, Eliška Hašková, Klára Jakoubková, Antonín Trejbal, Lukáš Brož a Štěpán Gottvald. Poděkování patří mamince Lucce Ulrychové, která jela jako pomocná rozhodčí a po celou dobu dělala zapisovatelku u disciplín štafeta CTIF. Na soutěži na Soptíky dohlédli jejich vedoucí Monika Esenderová, Vlaďka Bulušková a já. Strojníka na požárním útoku dětem udělal Jirka Vancl a jel i náš druhý strojník Mirek Greguš. Všem moc děkujeme za jejich čas a pomoc.

vedoucí MH Mirka Vanclová