V sobotu  15.10. 2011 se v Levínské Olešnici konal Závod požárnické všestrannosti (podzimní kolo hry Plamen). Soutěže se zúčastnilo 43 družstev mladší kategorie (z toho 3 družstva ze Studence).

V sobotu ráno bylo opravdu chladno. Teploměr ukazoval -3 stupně. Řádně oblečeni jsme vyrazili do Levínské Olešnice Transportérem (řidič Jiří Vancl) a jedním osobním autem (Eva Linková, která jela jako pomocník za Studenec na stanoviště k topografii). Po nástupu kolem 9:40 se začalo soutěžit. Naše družstva dostala startovní čísla 35, 37 a 39 a jejich start byl naplánován kolem 12:00.  Celý den svítilo sluníčko, které zpříjemnilo dnešní chladné dopoledne.

Za Studenec A soutěžili: velitel Eliška Hamáčková, Renata Trejbalová, Petra Bachtíková, Barbora Vanclová a Valerie Jiroutová.

Za Studenec B soutěžili: velitel Matěj Kolář, Filip Ulman, Radim Link, Šimon Ulvr, Josef Vancl.

Za Studenec C soutěžili: velitel Nikola Hamáčková, Daniel Mečíř, Adélka Nosková, Ondřej Vaníček, Denis Šabata.

Závodníci si před startem ještě zopakovali pár poznatků a plni sil se pustili do závodění. Všechna družstva ze Studence vyběhla po sobě a my jsme v cíli s netrpělivostí čekali, zda se nám i naši nejmenší vrátí v pořádku. Vše dobře dopadlo 🙂 a v cíli dostal každý člen družstva za účast na závodu medaili a velitel družstva diplom.  Pak následoval oběd a jeli jsme domů. Na výsledky jsme nečekali.  Večer v 21:30 se šla vedoucí Mirka podívat  na internetové stránky, zda tam již nejsou výsledky dnešního závodu. A byly tam.  A ani Vám nemůžu popsat slovy, jaké překvapení bylo, když na výsledkové listině na 1. místě se objevil STUDENEC A s třetím nejrychlejším časem a pouze 4 trestnými body za střelbu ze vzduchovky. Byla to nádhera. Neuvěřitelné.

Ostatním družstvům se také dařilo. Studenec B se umístil na krásném 15. místě a Studenec C na 27. místě ze 43 družstev.  Podrobné výsledky Výsledky ZHV Levínská Olešnice 2011

Všem mladým hasičům moc moc moc gratulujeme. Předvedli opravdu krásné výsledky. ,,Jsme na Vás opravdu pyšní". Za jejich výkon na ně v pondělí na hasičském kroužku čekalo překvapení - nanukový dort, dětské šampáňo a holky za první místo dostaly malý dáreček.

Mirka Vanclová a Veronika Vanclová