V sobotu 4.6. 2022 se v Martinicích konala soutěž v požárním útoku, které jsme se zúčastnili. Aby si děti soutěž užily, běžely se dva útoky. Za Studenec běžela 2 družstva mladší kategorie a dětem se útoky moc povedly. Byli jsme opravdu moc překvapeni, když jsme při vyhlašování výsledků zjistili jejich umístění.

Studenec A skončil na prvním místě a děti za svůj výkon dostaly zlatou medaili a zmrzlinový pohár. Běžely tyto děti: koš Honzik Šulc, Ondra Křížek, hadice B Terezka Vanclová, rozdělovač Kája Háková a Adélka Esenderová, proud Anetka Ulrychová a Tonik Trejbal (strojník Mirek Greguš).

Studenec B skončil na 6. místě z 10 družstev: koš Štěpánek Gottvald, Kačka Holubcová, hadice B Terezka Skleničková, rozdělovač Terezka Vanclová a Adélka Esenderová, proudy Klárka Jakoubková, Lilinka Weissová (strojník Mirek Greguš).

Děti si domů odnesly opravdu krásné ceny a hlavně úžasné zážitky. Už dlouho se našemu týmu nepodařilo vyhrát, a proto dětem moc gratulujeme k jejich umístění. Jsou opravdu dobrý tým.

Vedoucí Mirka, Vlaďka a Monča