Okresní kolo hry Plamen se tento rok konalo ve Vysokém nad Jizerou 25.května2024. Do soutěže jsme přihlásili jedno družstvo mladší kategorie a jedno družstvo starší kategorie.

Po slavnostním nástupu jsme se pustili do soutěžení. Na starší děti letos dohlížela vedoucí Monika Esenderová a Barča Bulušková, s kterými postupně splnily všechny disciplíny a že jich bylo: štafeta 4x60, štafeta CTIF, štafeta dvojic, útok CTIF a požární útok. O mladší děti jsem se starala já a Jana Vanclová a strojník Mirek Greguš. I Soptíci splnili všechny disciplíny jako starší kromě útoku CTIF.

Mladí hasiči běhali celé dopoledne s velkým nasazením, ale i přesto jsme skončili ve výsledkové listině jak mladší, tak starší na 18. místě. Je vidět, že nám chybí rychlost a trochu té zkušenosti, ale i přes to jsme si celý den velice užili. Za odměnu dostali všichni propisku a mikrotužku se znakem hasičů. Všem dětem moc gratulujeme. Po příjezdu do Studence jsme zažili další velký zážitek. Přišla opravdu velká průtrž mračen a i malé kroupy. Po úklidu jsme se rozloučili.