Vánoční besídka pro mladé hasiče se konala 19.12.2011 v klubovně hasičské zbrojnice ve Studenci. Sešli jsme se všichni v 15:30 a po přivítání si zazpívali několik  koled s doprovodem hudebních nástrojů (akordeon - Miroslava Vanclová, kytara - Veronika Vanclová a rolničky a cinkátka - děti).

Po krásném úvodu jsme se přesunuli k vánočnímu stromečku, pod kterým se nacházela spousta dárků. Každý si tak mohl jeden rozbalit. V nich se ukrývalo mnoho užitečných věcí - temperové barvy, štětce, vodové barvy, modelína FIMO, bločky, společenské hry - Smolíček pacholíček a Opičky, pexeso... Největší krabice byla pro děti starší a  rozbalili jsme ji až úplně nakonec. V ní se ukrývalo veliké překvapení. Starší děti v ní našly nové cyklistické helmy. Ježíškovi děkujeme :-).

Po rozbalení dárků jsme pro děti připravili malé občerstvení - maminky nám přišly pomoci a napekly pro děti výborné palačinky se skořicí nebo s marmeládou. Nakonec jsme si na schodech před hasičárnou popřáli krásné Vánoce a hodně štěstí, zdraví a hasičských úspěchů v novém roce 2012. Zaprskali si prskavkou a vyrazili do svých domovů si prožít krásné a veselé Vánoce.

Opět se sejdeme 9.1.2012 a budeme připravovat obrázky na výzdobu hasičského bálu, který se bude konat 28.1.2012 ve studenecké sokolovně.

Vedoucí mladých hasičů - Miroslava Vanclová