Začátkem školního roku 2008/09 jsme zahájili činnost našich nejmladších hasičů. Přesto, že se jedná o děti velmi malé, nadšení jim rozhodně neschází.

Kolemjdoucím by se mohlo zdát, že se za hasičárnu přišla vyřádit školka, ale při bližším prozkoumání zjistí, že ač většina dětí ještě neumí číst ani psát, užili jsme už spoustu legrace a naučili se i pár věcí důležitých pro náš hlavní cíl – hru PLAMEN , která nás ale nejspíš čeká až za rok (až zahájí většina školní docházku).

Učíme se topografické značky, uzle i technické prostředky pomocí různých her. Umíme spojit hadice a sportujeme.Děti skvěle spolupracují a právem čekají na konec malou sladkou odměnu.

Našimi nadšenci jsou: Adámek Kalenský, Lukášek a Radimek Linkovi, Ondra a Kačenka Tušiakovi, Matýsek Kolář, Renatka a Lukášek Trejbalovi, Petruška Bachtíková, Valinka Jiroutová, Lukášek Vondra, Eliška Hamáčková, Káťa Horáčková, Pavlík Šír a Barunka s Josífkem Vanclovi.

Těšíme se i nadále na jejich milou spolupráci a budeme se snažit, aby naše společně strávené chvíle byly více než zábavné.

                                                           Mirka Vanclová a Veronika Vanclová.