Před Vánocemi jsme s mladšími hasiči měli vánoční tvoření. Děti vyráběly andílky a čerty z papíru. Vyrobily si vlastní svíčky. A kdo chtěl, mohl vyrobit přáníčko, jako poděkování za materiál na svíčky, který nám dodali Podzimkovi - děkujeme. Přáníčka se povedla a ráda jsem je předala. Děti za ně dostaly velikou pochvalu.

Tak jako každý rok se konala v hasičské klubovně vánoční besídka. Tento rok  jsme zasedli ke stolům 9.12. a zazpívali si vánoční koledy. Za odměnu jsme si dali nanukový dort a už se těšili na dárečky. Sedli jsme si kolem stromečku a s napětím čekali, až je budeme moci rozbalit. Dárků bylo hodně a tak se dostalo na každého. Našli jsme tam barevné papíry, lepidla, prskavky, omalovánky, lízátka, bonbóny a stroj na výrobu ručního papíru.

Proběhlo i společné foto, po kterém si každý mohl ze stromečku utrhnout bonbón. Než jsme se rozešli, popřáli jsme si krásné Vánoce a zaprskali si venku prskavkou.

Všem dětem ještě jednou přejeme:

Krásné sněhem zasypané vánoční svátky a pro všechny pod stromečkem dárky, které si nejvíc přejí. Do nového roku 2014 hodně zdraví, štěstí, lásky a hodně úspěchů nejen na hasičských soutěžích, ale i v osobním žitově.

vedoucí mladých hasičů: Miroslava Vanclová