V sobotu 14.6.2014 se konala dětská soutěž u nás ve Studenci za základní školou. Do soutěže se přihlásilo 9 družstev mladší kategorie a 5 družstev starší kategorie. Děti soutěžily v požárním útoku a měly dva pokusy. Za Studenec  se přihlásila 3 družstva mladší kategorie a 1 družstvo starších.

Všem se útoky moc povedly a při vyhlašování výsledků jsme byli mile překvapeni. Studenec obsadil v mladší kategorii 2., 3.  a 7. místo. A starší skončili na nejvyšším stupni - 1. místo. Medaile na krku slušela všem.

Za Studenec A - mladší kategorie běželi: Pepča Vancl, Martin Jerie, Nikolka Hamáčková, Jan Gulík, Denis Šabata, Barunka Bulušková a Radim Link, strojník Lukáš Kalenský - obsadili 2. místo (čas 28,008 a 27,626)

Za Studenec B - mladší kategorie běželi: koš - Tonik Bartoň a Honzik Gulík, hadice B spojila Jolanka Kolářová, rozdělovač Nikolka Hamáčková a Natálka Háková, pravý proud Barunka Bulušková a Lukášek Jiřík, levý proud Petruška Brožová a Barunka Chrástová, strojník Jiří Vancl - obsadili 3. místo (čas 30,237 a 40,904)

Za Studenec C - mladší kategorie běželi: koš Tonik Bartoň a Kubik Vaníček, hadice B spojila Táňa Hamáčková, rozdělovač Nikolka Hamáčková a Andělka Tušiaková, pravý proud Zuzanka Vanclová a levý proud Janička Vanclová, strojník Jiří Vancl - obsadili 7. místo (čas 49,478 a 34,676)

Za Studenec starší kategorie běželi: Eliška Hamáčková, Barunka Vanclová, Eliška Drbohlavová, Péťa Bachtíková, Filip Ulman, Lukáš Link, Valča Jiroutová,  Adam Kalenský - obsadili 1. místo (čas 24,524 a 24,050)

Všem dětem k jejich úspěchu gratuluji. Za výkony děti dostaly pohár, medaile, diplom, tašku sladkostí, šampáňo a věcné ceny - fotbalovou branku, fotbalovou míč, malé míčky, létající talíř, terč na suchý zip...

Držím jim palce i do dalších závodů. A přeji jim, aby už při závodech svítilo jen sluníčko. Dnes jsme totiž měli aprílové počasí. Střídal se déšť a sluníčko. 🙂

Dalce jim držely celou dobu jejich vedoucí Mirka a Verča

Vedoucí mladších dětí "Soptíků"  Miroslava Vanclová