V sobotu 22.5.2010 se konala v Nedaříži soutěžní hra Plamen (jarní kolo). Zúčastnilo se i naše družstvo mladších ve složení: Matýsek Kolář, Radimek Link, Lukášek Link, Josífek Vancl, Barunka Vanclová, Barunka Pušová, Filípek Ulman, Nikolka Hamáčková, Valinka Jiroutová, Renatka Trejbalová a Petruška Bachtíková.

Za vedoucí Eva Linková, Verča Vanclová a Luboš Link. Řídil Jirka Vancl a vracet se nemusel, protože s námi jeli Kolářovi a Linkovi vlastními auty. Tak jsme se vešli. Počasí se celkem vydařilo. I když se mraky honily pořád dokola a občas trochu káplo, nebo se zahřmělo, nezmokli jsme a bylo hezky teplo.

Hned po nástupu jsme si udělali požární útok. Pak následoval párek v rohlíku a poté jsme se přesunuli na Horka na štafetu dvojic, štafetu 4x60 a štafetový běh CTIF. Všechny disciplíny se dětem povedly. Musím je opravdu pochválit. Moc se snažily a nic už nepopletly. Pak už padaly žízní, tak jsme se šli k autu napít. Sebrali jsme si ešusy a hurá na oběd. Museli jsme chvíli počkat na sekanou, ale stálo to za to. Svíčková se jim povedla. Posilnění jsme došli zpět. Děti si koupily nanuky, zahráli jsme si fotbal a už byl zase nástup.

Náš výkon ohodnotili na 13. místo. Jen připomínám, že na podzimním kole jsme obsadili 9. místo ze 14 družstev mladší kategorie. Obě  soutěžní kola se sčítají. A nesmíme taky zapomenout, že půlku našeho družstva tvoří děti školkové a zbytek děti od 1. do 3. třídy.

Každý dostal pohárek s nápisem OKRESNÍ SOUTĚŽ PLAMEN  NEDAŘÍŽ  22.5.2010 a na hasičskou nástěnku nám přibil další diplom. Od Evičky prý dostanou ještě šampáňo, ale to už si necháme na pondělní hasičák.

Veronika Vanclová a Eva Linková